14 de novembre del 2012

Les Fontetes a la manifestació

Avui 14 de Novembre de 2012 L'AMPA de Les Fontetes, alguns pares, alumnes i alguns mestres hem anat a la manifestació que s'ha celebrat aquest mateix matí a la nostra ciutat.
Hem deixat clara la nostra inquietud amb tot allò que està passant al nostre voltant, les causes d'una crisis i les seves conseqüències, les retallades en els drets socials com a l'educació o la sanitat, i tot allò que fa que cada dia sigui més difícil deixar un món millor per els nostres fills i filles.

Ens hem trobat a l'escola i hem fet camí cap a l'ajuntament...

 
 
Al nostre pas s'han anat afegint més "companys" i tots plegats hem fet via cap a l'ajuntament on hem coincidit amb la resta de la manifestació...


 

 
Des de l'ajuntament hem caminat pel carrer Sant Ramón fins l'institut Banús, després hem baixat cap al Passeig Cordelles fins arribar de nou a l'ajuntament i d'allà hem anat cap a l'Avinguda Primavera fins als quatre cantons on ens hem trobat amb la manifestació de Ripollet, hem pujat l’avinguda Catalunya, per donar per clausurada la manifestació un cop hem arribat de nou a l’ajuntament.


 


 

 
 

 
El nostre lema:
 
LLUITEM PER UN ENSENYAMENT PUBLIC DE QUALITAT.
 
S.O.S. PROU RETALLADES