4 de març del 2013

Balconades reivindicatives

La PAC (Plataforma d’Ampes de Cerdanyola) continua treballant dur per defensar una educació pública de qualitat.

Representants de totes les Ampes de les escoles i instituts públics de Cerdanyola es reuneixen voluntàriament un cop al mes per preparar mobilitzacions en defensa de l'escola pública, per tractar temes comuns en totes les escoles, organitzar conferències com la d'en Xavier Melgarejo que informin a la ciutadania de temes que son d’interès públic i posar en comú tot allò que implica a tots els centres.

Aprofitem per dir que es necessita col·laboració per a moltes tasques que es tenen en ment, podeu posar-vos en contacte amb l’Ampa de l'escola i us enviarem tota la informació que desitgeu.

Aquests dies s'està preparant una BALCONADA REIVINDICATIVA, una penjada general de banderoles en defensa d'una educació pública i de qualitat per a tothom.

Si hi algú que vulgui participar i fer-se amb una banderola pot passar per l'oficina de l’Ampa de l'escola, avancem que el seu preu és de 3,50€, més endavant us informarem de quan podeu passar a recollir-la i del dia que s'ha de penjar.

S'han presentat tres dissenys diferents de banderoles, és possible que sofreixin algun tipus de modificació però per a que pugueu fer-vos una idea us deixem una imatge amb les opcions principals.

Vestim de grog la nostra ciutat durant uns dies!!!


1 comentari: