19 d’abril del 2013

Activitats a Can'Oliver

Diumenge 21 Abril

Aquest diumenge 21 d'abril a les 11.30 h celebrarem Sant Jordi al poblat ibèric de Can’Oliver amb l'activitat familiar de conta contes i creació "FER UN CONTE D'IBERS". Veniu i entre tots crearem un conte que expliqui el viatge del Bilos i la Betinin per la Mediterrània antiga. A partir de la lectura dramatitzada del conte “Un dia al poblat ibèric de Ca n’Oliver, els assistents amb l’ajuda de la narradora i d’una dibuixant elaboraran una història en la que aquests dos infants d’època ibèrica visitaran Roma, Grècia i Egipte.
Un cop editat, publicarem el conte al facebook del museu (facebook.com/Poblat Ibèric de Ca n'Oliver a Cerdanyola)
L'activitat està recomanada per a nens i nenes a partir de 4 anys, és gratuïta i no cal inscripció prèvia.
Per a més informació no dubteu en trucar-nos (93 692 33 22 / 93 580 45 00)
 
Dimecres 24 d'Abril

El proper dimecres 24 d'abril a les 18.00h s'ha organitzat un curs de cuina de reaprofitament, "CUINAR AMB EL QUE HI HA". El curs, impartit pel Consorci de Gestió de Residus del Vallès Occidental, forma part del programa d'activitats complementàries a la mostra "Fam i guerra a Catalunya. Memòria i estratègies de supervivència 1936-1959", actualment al Museu de Ca n'Oliver.
Es tracta d’un curs de cuina adreçat per adults, en el que es donaran idees per no llençar el menjar a casa, evitant el malbaratament dels aliments. Amb receptes per aprofitar, consells per conservar i trucs per no malgastar, apendrem a canviar d’hàbits a la cuina i evitarem llençar allò que no ens mengem.
Els participants rebran un receptari amb diferents propostes de cuina d'aprofitament.
L'activitat es farà al Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver, és gratuïta però les places són limitades. Les inscripcions s'han obert avui dia 18 i estaran obertes fins el 24 d'abril (Ateneu 93 591 41 33).
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada