9 de desembre del 2015

El Vallès educa



Avui dimecres, dia 9 de desembre, podeu veure, si és del vostre interès, un nou programa de "El Vallès Educa"  a Canal Terrassa i Vallès Oriental Televisió.

Canal Terrassa: 12:30 h, 16:30 h i a les 21:00 h.
Vallès Oriental TV: 13:00h i a les 15:00h.

Al primer reportatge d'aquesta setmana ens aproparem a Viladecavalls, concretament a l'Escola Rosella, per conèixer dues propostes singulars que hi ha a aquest centre educatiu. D'una banda, coneixerem un dels tallers tecnològics que impulsa l'equip docent de l'escola. En concret, veurem com els alumnes fan una introducció al món de la robòtica. També coneixerem un equipament de pati molt singular, com és tenir un rocòdrom.

Al segon reportatge, veurem la primera activitat de la que participen els nens i nenes del Consell d'Infants de Castellar del Vallès. El Consell d'Infants cada curs escolar treballa un tema de ciutat per fer propostes de millores. Aquest any es centraran en l' urbanisme i van passar una tarda divertida i plena d'aprenentatges.

Per tancar el programa, anirem a Granollers a conèixer un projecte educatiu de ciutat que impulsa el Consell Escolar Municipal. Durant un matí, acompanyarem als alumnes de l'Escola Granollers per conèixer el programa de Voluntariat Educatiu que uneix voluntaris i centres educatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada