10 d’abril del 2018


 El Vallès Educa

    Tornem de les vacances amb moltes ganes d'aprofitar al màxim aquest darrer trimestre per explicar-vos el que passa als centres educatius del Vallès Occidental i Oriental mostrant la pràctica educativa. I com cada dimarts, avui 10 d'abril, arriba un nou programa de "El Vallès Educa"  a Canal Terrassa (21:30) i a Vallès Oriental TV (21:00).

      Al primer reportatge ens aproparem fins a la Fira Guia't de Granollers que organitza l'Ajuntament, el Consell Comarcal i que rep el suport de la Diputació de Barcelona. I aprofitarem aquesta nova edició per parlar de la importància que té l'orientació i quins passos s'han de fer per empoderar als joves en les etapes de transició educativa.


    
Al segon reportatge visitarem l'institut Viladecavalls per assistir amb els alumnes de primer d'ESO a una xerrada sobre ciberassetjament que organitza el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Una sessió molt dinàmica on el Teatre de les Oprimides es converteix en el vehicle educatiu per ajudar als joves a entendre aquesta problemàtica i donar eines.
  
    
I tancarem el programa visitant l'Escola Bressol Esquitx de Terrassa per conèixer un projecte educatiu pioner a la comarca i que després de 7 anys s'ha consolidat amb molta força al barri de Can Parellada. I és que, aprofitant la participació de les famílies, el centre va decidir convertir-se en una Comunitat d'Aprenentatge. Una estructura educativa força present a l'educació primària però poc explotada a l'educació a 0 a 3 anys. Sabrem com funciona i la importància de somiar en l'educació.

    
Moltes gràcies i esperem que tingueu un bon tercer trimestre.

Ramon Burgués i Roa
Director El Vallès Educa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada