2 d’octubre del 2012

One Sight a l'escola

Des de l’AMPA de l’escola volem fer-vos partícips d’una nova iniciativa que s’ha posat en pràctica aquest curs 2012-2013.
Som coneixedors d’una fundació que pertany a Luxottica Group (una multinacional Italiana amb més de 50 anys en el món de l’òptica) anomenada One Sight.
One Sight és un família d’entitats benèfiques per a la cura de la visió, dedicada a proveir salut visual, muntures amb vidres graduats i ulleres de protecció solar a aquells que ho necessitin  a tot el món.
Aquesta fundació recull tot tipus de muntures velles i fetes servir (ulleres graduades, amb vidres o sense) que cap de nosaltres ens tornarem a posar.
One Sight s’encarrega d’ arreglar-les i enviar-les al països subdesenvolupats, on conjuntament amb un hospital oftalmològic dels EEUU, avaluen a la gent, els hi graduen la vista i estudien les seves necessitats, entregant-los finalment unes ulleres amb la graduació lo més adequada possible per millorar-los mínimament la seva qualitat de vida.
No pensem només en gent gran com a gent que té problemes de visió, hi ha molts i molts nens, joves i adults que desconeixen els beneficis d’una bona visió.
Entreu des d’Internet a www.onesight.org i voreu tot el que us hem explicat i més.
Que podem fer nosaltres?
A l’oficina de l’AMPA hem posat una petita caixa per recollir totes aquelles ulleres que ja no fareu servir, anirem “fent pila” i quan en tinguem moltes les enviarem a aquesta fundació per que les posi boniques i funcionals de nou, i algú altre les pugui aprofitar.

 
Moltes gràcies a tots vosaltres en nom de One Sight i dels destinataris finals!