18 de febrer del 2013

somescola.cat

La PAC debatrà la seva adhesió al Manifest de SOMESCOLA.

A la propera reunió de la PAC (Plataforma de les AMPA d'escoles públiques de Cerdanyola) de la qual en formem part nosaltres, l'AMPA de l'escola de Les Fontetes, es debatrà el tema de l'adhesió de la PAC al manifest de somescola.cat.com Diverses entitats cíviques i educatives de tot l'àmbit educatiu ja s'han adherit, tal i com ho va fer L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a finals de gener

Us recomanem visitar el web, i fer-nos arrivar les vostres opinions.

Llegiu atentament el Manifest i voreu que té punts tant interessants com:

• Que les llengües no han de ser mai percebudes com un problema, sinó com una oportunitat. Volem que, en acabar els seus estudis obligatoris, l'alumnat de Catalunya sigui, com a mínim, trilingüe. Això vol dir que sigui competent –i que ho demostri– en català, castellà i una altra llengua estrangera. En el món global en què vivim, el coneixement de llengües ens obre portes i ens fa competitius.
• Que separar l'alumnat de les nostres escoles per raons lingüístiques seria un error pedagògic molt greu que comportaria riscos molt elevats de fractura social.

www.somescola.cat

AMPA Les Fontetes

2 comentaris:

  1. Jo m'he adherit al somescola de model particular, per tant estic d'acord a que l'Ampa o l'escola ho faci.

    ResponElimina
  2. Hem sembla perfecte que les famílies fem un pas endavant, i ens adherim al somescola, per defensar un model d'escola que ens agrada, que és un exemple a Europa, i que està demostrat que funciona, tant a nivell de coneixements, com de convivència.

    ResponElimina