31 de maig del 2013

Encerta l'estiu - Un estiu per tothom

Ens adrecem a vosaltres per fer-vos arribar la informació de la campanya, Encerta l’Estiu – Un Estiu per a tothom, que des de la Fundació Catalana de l’Esplai està organitzant, i que creiem que pot ser del vostre interès.
 
La Fundació Catalana de l’Esplai, com a fundació sense afany de lucre, desenvolupa un ampli ventall d’activitats educatives i socials a favor de la infància i joventut. Degut a la situació social i econòmica, i en un moment de serioses dificultats per a moltes famílies, us volem fer partícip d’aquesta campanya d’estiu, per tal de que la informació pugui arribar al major nombre d’infants, joves i famílies.
La campanya d’estiu de la Fundació Catalana de l’Esplai, té unes avantatges molt interessants, posant a disposició de les famílies que ho sol·liciten i que compleixin uns requisits, unes beques de les que es poden beneficiar els infants, i sempre i quan s’apuntin en alguna activitat d’estiu (casal, colònies, etc.) que organitza la Fundació. Per més informació podeu consultar la web de la campanya: Enllaç directe feu clik 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada