23 de febrer del 2014

La lluita per l'oportunitat de viure


Tot i que ja fa uns dies que hem començat la programació d'activitats del Museu d'Història de Cerdanyola, us podem enviar el fulletó amb tota la programació dels sis primers mesos del 2014.
 
Com podreu comprovar, hi ha algunes activitats noves, entre les que es destaquen tres:
 
- La nit medieval a la vall de les Feixes que farem el dissabte 5 d'abril. Es tracta d'un itinerari nocturn que hem preparat en col·laboració amb el Parc de Collserola pensant en tots aquells que no podeu o no heu pogut venir a l'itinerari nocturn del Camí de justícia.
 
- Sopes i lletres que farem el diumenge 13 d'abril. És una activitat solidaria: canviarem llibres per menjar que, després, canalitzarem cap a les entitats de Cerdanyola que el faran arribar a les famílies que ho necessiten. Per poder fer aquesta activitat necessitem que ens ajudeu: teniu llibres a casa que ja no voleu, però us fa pena llençar? Porteu-nos-els al museu. Nosaltres els anirem guardant fins el dia de l'intercanvi.
 
- Una nit al poblat que farem el 17 de maig amb motiu del Dia Internacional dels Museus. Torna a ser una activitat nocturna, aquest cop amb una visita pel poblat i un tast ibèric a la terrassa.
 

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada