1 de maig del 2014

Movilització a favor de l'escola pública

Us animem a participar en la preparació de la mobilització i cercavila per l'escola catalana, dissabte 14 juny a Barcelona

  • Impulsada per Somescola, l'acció vol ser multitudinària amb capgrossos i colles de gegants. Les AMPA i les escoles podem participar-hi activament! 
Us informem que el proper dissabte 14 de juny, a les 18:00h, hi ha convocada una acció en defensa de l'escola catalana i el dret a decidir el propi model educatiu: una gran cercavila reivindicativa que transcorrerà pel centre de Barcelona sota el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana”. Es tracta d'una gran mobilització de país que vol aconseguir una assistència massiva, tant de ciutadans com de grups en forma de comparsa (escoles, esplais i agrupaments, cultura popular, teatre de carrer, bandes de música...). Us animem a sumar-vos-hi!

Feu el vostre capgròs
Per aquesta acció s’ha escollit el capgròs com a símbol de la diversitat i tenacitat de l’escola catalana. L’objectiu és aconseguir la concentració de capgrossos més gran que s’hagi fet mai al país. També es mobilitzaran les colles de gegants i capgrossos de Catalunya.

Inscriviu-vos per participar
Si prepareu una comparsa inscriviu-vos al web de Somescola.cat on també es recolliran adhesions dels consells escolars i dels municipis. 

Demaneu la vostra samarreta
S'ha posat a la venda un lot de marxandatge (samarreta + adhesius + joc de paraules + instruccions per fer-se un capgròs) al preu de 10€ (que servirà per finançar l'acció). Entreu a la botiga en línia i feu la vostra comanda. Podem fer que llueixi una mateixa imatge!

Animeu-vos a formar part de l'equip de voluntaris durant la producció prèvia i el mateix dia de l'acció. 
  • Fent la màxima difusió al vostre entorn amb accions informatives i també a les xarxes socials (etiqueta #somescola14J). Compartiu el Vídeo del cercavila.
  • Descarregant aquí i compartint els recursos d'imatge gràfica (cartells, adhesius,...)
  • Esdevenint un punt de venda del lot Somescola (contacte: marxandatge@somescola.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada