21 de novembre del 2014

Festa de la Solidaritat

El proper dissabte 22 de novembre us esperem a Lleida!
Gaudirem plegats de la Festa de la Solidaritat
No hi falteu!

  • La FaPaC organitza aquest acte festiu per fer visible el treball solidari i voluntari que fem les AMPA i també altres entitats i col·lectius que donaran a conèixer la seva tasca. 
  • La festa acollirà actuacions musicals, balls i espectacles de màgia dirigits a grans i petits. Comptarem amb una actuació del Club Banyetes, el club infantil molt popular a Lleida. 
No us ho podeu perdre!


Totes les AMPA esteu convidades a acompanyar-nos i participar en la Festa de la Solidaritat que celebrem dissabte 22 de novembre als Camps Elisis de Lleida. Ens aplegarem durant un matí per compartir una jornada molt especial. Disposarem de diferents carpes per acollir associacions, entitats i col·lectius diversos per tal que donin a conèixer tot allò que fan des del voluntariat per promoure i fomentar la solidaritat. Farem visible públicament la feina que fem conjuntament, cadascú des del seu àmbit.

Si també us mou la solidaritat i el compromís no deixeu de venir. Acompanyeu-nos! No us ho podeu perdre! 

La mostra serà molt diversa, comptarem amb diferents convidats i, a més, hi haurà un gran ventall d'activitats per a grans i petits, actuacions, animació, ball,...

Us hi esperem a totes i tots! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada