11 de desembre del 2014

Detecció precoç dels trastorns alimentaris

Des de Salut Pública ens convidem a una sessió informativa, adreçada a adults amb  fills i filles entre 10 i 18 anys,  relacionada amb la detecció precoç i el tractament de la anorèxia i altres malalties de trastorn de conducta alimentària.
Aquestes patologies constitueixen en l'actualitat un problema important de salut. Segons dades de l'Associació Contra l'Anorèxia i la Bulímia (Acab), un 6% de la població espanyola d'entre 12 i 21 anys pateix algun trastorn alimentari i encara que un 90% dels afectats són dones, hi ha una tendència a l'alça dels casos en homes.
Segons la majoria dels autors, la detecció precoç, seguida del tractament en persones amb trastorns de la conducta alimentària, s'associa amb bons resultats evolutius. Com més temps passa entre l'inici del trastorn i el tractament, pitjor és el resultat en l'evolució i el pronòstic.
La sessió es realitzarà a l'aula magna de l'Institut Jaume Mimó el dia 18 de desembre a les 18:30, i té una durada aproximada de dues hores. És necessari confirmar l'assistència abans del dia 15 de desembre, per tant, tothom que vulgui assistir ha de reservar plaça a l'oficina de l'AMPA de l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada