4 de març del 2015

Inauguració Biblioteca Cerdanyola

(Nota informativa de l'Ajuntament de Cerdanyola)

Dissabte 28 de març es farà la inauguració de la nova Biblioteca central de Cerdanyola, un equipament que significa una millora molt important per a la ciutat, ja que suposa un substancial increment d'espais, fons bibliogràfic, serveis i recursos dels quals se'n beneficiaran tots els ciutadans i ciutadanes de Cerdanyola.
 

Voldríem que aquesta inauguració fos un gran esdeveniment en què hi puguin participar tots els ciutadans, entitats i col·lectius de Cerdanyola, i per això hem preparat una festa a la que tothom hi està convidat.
 

El dissabte 28 de març, a les 17 h, muntarem una gran cadena humana per traslladar entre tots els últims llibres des de l'antiga Biblioteca de Ca n'Altimira fins a la nova Biblioteca Central de Cerdanyola. El recorregut de la cadena, que ocuparà tota l'avinguda de Catalunya, es dividirà en 28 trams corresponents a les 28 lletres de l'abecedari i a cada persona o entitat se li assignarà un tram determinat. Un cop estigui tothom col·locat, començarem a passar els últims volums cap a la nova biblioteca mentre els músics i animadors ens faran la feina més fàcil. A més de llibres, passaran per les nostres mans lletres i aforismes que podrem anar llegint sigui en veu baixa o també en veu alta, per poder-los compartir. Per aquest motiu, proposem a totes les entitats participants que, si ho desitgen, ens facin arribar un petit escrit o aforisme que tingu alguna relació amb el què fan i que vulguin compartir amb tothom.

Us agrairem que feu arribar aquesta convocatòria a totes les entitats i usuaris del vostre servei per convidar-los a participar. Necessitaríem saber al més aviat possible quines entitats i associacions voldran formar part de la cadena i quantes persones tenen previst assistir-hi per tal de poder distribuir-les per trams.

Apart de la cadena, al llarg de tot el dia es podrà visitar el nou edifici (de 10 a 14 h i de 18.30 a 20 h) i hi haurà diverses activitats i concerts dels quals us anirem informant.

Us hi esperem a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada