15 d’octubre del 2015

Cerdanyola Vila Groga

Des de Juliol de 2015 Cerdanyola forma part de les "Viles Grogues", gràcies a una proposta impulsada per la Plataforma d’AMPAS de Cerdanyola (PAC).
El fet de ser una Vila Groga, implica que l’Ajuntament ha de defensar el model públic d’educació i donar suport a les reivindicacions dels moviment socials conra la LOMCE i dona suport a l’educació pública, laica, catalana, de qualitat i igualitària.

L'anterior govern de Cerdanyola no va participar gaire en la lluita per això la PAC, mostrant el seu malestar per la falta d'implicació, va fer un comunicat de premsa el passat mes de Març on parlava de les mancances que trobaven per part de l'Ajuntament. Cerdanyola informa es va posar en contacte amb la plataforma per ajudar-los a fer difusió. Ara, set mesos després, aquesta col·laboració ha donat com a fruit aquest vídeo realitzat gràcies a tots els centres educatius públics de la ciutat i a més de 300 alumnes, pares, mares i personal docent que han volgut posar el seu granet de sorra per dir, amb orgull, que som Vila Groga!

(Font d'informació: Cerdanyola informa)

Video: https://youtu.be/8Jat3q7SX9U

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada