9 de desembre del 2015

Cursa Marató TV3

Com cada any i des de ja fa uns mesos, un grup de persones de la Universitat està treballant en l'organització de la Cursa 2015 per la Marató de TV3.
Enguany, a més, es comptarà amb la participació de professionals de l'Hospital Parc Taulí, i el tema científic al que es dedica la Marató 2015 són les malalties metabòliques, la diabetis i l'obesitat. La UAB està desenvolupant importants recerques sobre aquestes malalties des de diferents vessants i creiem que és vital conscienciar la societat i els gestors polítics de la necessitat de cooperar i obtenir recursos per a la recerca i prevenció de les mateixes.
L'organització de la cursa ha preparat quatre modalitats de cursa: una de 10 km, una de 6 Km on podeu participar acompanyats dels més petits ( a partir de 8 anys ), una caminada de 6 Km i la cursa de mobilitat reduïda, de 0, 5 km . Aquesta és una de les poques curses existents a Catalunya adreçades al col·lectiu de persones que tenen problemes de mobilitat.
Juntament amb la Cursa, en el punt de sortida i d'arribada, s'instal·larà com cada any la fira d'entitats relacionades amb malalties minoritàries, la diabetis i l'obesitat.
En definitiva, s'està preparant una festa en el marc de les activitats saludables i sostenibles de la Universitat però amb un fort component solidari.
Amb aquest correu us volem animar a participar-hi, com a corredor o corredora o com a voluntari o voluntària.
Podeu a més realitzar donacions i "sumar km" mentre us entreneu. En aquest blog trobareu informació més detallada de les activitats que s'hi desenvoluparan el 13 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada