11 de gener del 2017

suport a la Vaga d'Ensenyament del 18G


El ampa les fontetes apoya la vaga y apoya la educación publica 


Dilluns, 26 de desembre de 2016

Vaga d'Ensenyament del 18G

Petició de suport

Benvolgudes i benvolguts,
El sindicat CGT Ensenyament convoquem als i a les treballadores de l'ensenyament públic no universitari de Catalunya a una jornada de VAGA el DIMECRES 18 DE GENER coincidint amb el debat d'esmenes parcials de l'àrea d'educació als pressupostos de la Generalitat de Catalunya per l'any 2017. Hem decidit convocar en aquesta data, per pressionar mitjançant la mobilització mentre s'estan debatent i decidint els pressupostos per tal que en aquests, es comencin a revertir les retallades en l'educació pública.
Us adjuntem el comunicat de vaga a on es detallen les raons i el context d'aquesta convocatòria i el cartell que inclou la plataforma reivindicativa i la convocatòria a la CONCENTRACIÓ a les 12:00h. davant del Parlament el mateix dia.
Us demanem la vostra solidaritat mitjançant un comunicat de suport públic a la vaga (adjuntem model per si el voleu fer servir), difusió de la convocatòria de vaga i de la concentració i amb la vostra participació a les mateixes. El hastag que estem utilitzant és #18GVagaEnsenyament
La vostra solidaritat serà molt important en aquesta lluita que ens afecta a totes i a tots perquè, a més de les nostres condicions laborals, ens estem jugant la qualitat de l'educació pública.
Per a qualsevol dubte o consideració no dubteu a contactar amb nosaltres.
Rebeu una cordial salutació!
CGT Ensenyament

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada