2 de febrer del 2017

EL 9 DE FEBRER VAGA A L’ENSENYAMENT PÚBLICHola a tothom,
ahir va tenir lloc una reunió de la CEPVOC a la qual es va decidir donar suport a les dues vagues que hi ha convocades pels dies 18 de gener i 9 de febrer dins del marc del debat dels pressupostos d'enguany del Govern de catalunya. Us faig arribar els manifestos i cartells de les dues convocatòries per si a les AMPA no us arriba ( a la reunió algunes representants d'altres AMPA del Vallès van coincidir a remarcar que no sempre arribava la informació).
El manifest del dia 18 de gener us l'envio com a document adjunt. El del dia 9 de febrer és el que hi ha a sota copiat dins del cos del correu.
Com podreu veure, el problema és el desacord en les dates, perque la plataforma de reivindicacions és la mateixa i parteix del treball conjunt de la intersindical de fa mesos. 
EL 9 DE FEBRER VAGA A L’ENSENYAMENT PÚBLIC 
#9FVagaEnsenyament

Els sindicats de l’ensenyament públic amb representació a la Mesa sectorial, des de l’inici del curs passat, hem expressat el nostre rebuig a l’acció de govern de l’actual Departament d’Ensenyament a través de diferents mobilitzacions i accions de protesta. Davant l’immobilisme tant del Departament com del govern de la Generalitat és necessari que intensifiquem la nostra lluita.
Per això hem decidit convocar una jornada de vaga el proper 9 de febrer a tot Catalunya precedida per un calendari de mobilitzacions.
Les nostres demandes concretes són:
·        El retorn a l’horari lectiu: 18h a secundària i 23h a primària.
·        Substitucions de tot el personal des del primer dia i des de l’1 de setembre.
·        Reducció de 2 hores lectives als majors de 55 i cobrament del juliol del personal substitut
·        Retirada l’extensió del pla pilot dels nomenaments i de la definició de perfils de llocs de treball específics.
·        Cap tancament d’aules a l’ensenyament públic i reducció de ràtios
·        Oferta pública suficient que garanteixi l’estabilitat del personal interí per reduir l’actual inacceptable taxa d’interinitat.
Cridem a la mobilització de tot el professorat si no s’atenen les nostres demandes. 


El rètol de la convocatòria del dia 9 de febrer no el tinc, però us envio un rètol que han fet els de la CEPVOC.

Imágenes integradas 3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada