13 de desembre del 2012

Ca n'Oliver: arqueologi​a i Marató

DIUMENGE 16 A LES 11.30H, el director de les excavacions i del Museu farà una VISITA GUIADA GRATUÏTA AL POBLAT DE CA N'OLIVER. Durant el recorregut descobrireu la història del jaciment, com era i es vivia en aquest poblat fa més de 2.000 anys. El recorregut inclou la visita a una de les cases reconstruïdes i s'acaba a l'exposició temporal sobre algunes de innovacions culturals i tecnològiques dels ibers.
Aquest CAP DE SETEMANA és el darrer en què es pot veure aquesta EXPOSICIÓ TEMPORAL I+D i, per tant, la darrera oportunitat de descobrir quines d'aquestes innovacions (escriptura, les marques, la ceràmica...) ens han arribat fins avui i de què els nens i nenes investiguin jugant quins són aquests descobriments. DISSABTE 15 A LES 12H VISITA GUIADA GRAUÏTA A L'EXPOSICIÓ
I durant tot el CAP DE SETMANA ens afegim a la MARATÓ DE TV3 per recollir diners contra el càncer. Si veniu a fer alguna de les activitats o a visitar les expos o el jaciment i feu una petita aportació econòmica, nosaltres us regalarem un record del Museu i de l'exposició temporal.
Us esperem
Museu Ca n'Oliver
936 923 322