17 de desembre del 2012

Regal zoolidari


Ajuntament de Barcelona
Zoo de Barcelona
AQUESTES FESTES,
FES UN REGAL DIFERENT,
FES UN REGAL ZOOLIDARI!
VOLS AJUDAR ELS ANIMALS QUE VIUEN AL ZOO I ELS SEUS HÀBITATS NATURALS?
Entra al programa APADRINA’M, dintre de l’apartat Vine al Zoo del nostre web i tria l’espècie que més agradi al teu amic o familiar i l’aportació econòmica que vulguis dedicar-hi: 60 €, 80 € o 100 €. Durant 12 mesos el teu amic/familiar formarà part dels PADRINS DEL ZOO, el col•lectiu de les persones que volen compartir el nostre compromís amb la biodiversitat i el medi ambient. I t’enviarem a casa un PACK D’APADRINAMENT amb el diploma de padrí, informació sobre l’espècie que has escollit i un petit obsequi, perquè puguis entregar-lo personalment.
Amb el programa APADRINA’M tothom pot contribuir al manteniment de les espècies que viuen al Zoo i col•laborar en els projectes de conservació, recerca i educació en què participem per protegir la fauna amenaçada i els seus hàbitats.
Per a més informació, pots escriure’ns a apadrinamentszoo@bsmsa.cat.
Zoo Club
CONVIDA A ZOO CLUB!
Si penses que el Zoo és una bona opció per passar bones estones i aprendre, i vols compatir-ho amb les persones que estimes, convida’ls a una quota anual del ZOO CLUB i veniu tots plegats al Zoo tantes vegades com vulgueu! Els socis sou els millors aliats que té el Zoo per aconseguir els seus objectius en favor de la fauna, i en volem més!
Segueix les instruccions que s’indiquen al nostre web per comprar el regal ZOO CLUB i el destinatari del teu obsequi rebrà per e-mail un val descarregable amb la informació necessària per formalitzar la seva quota, vàlida per 12 mesos, i recollir els seus carnets al Zoo.
Fundacio Pare Manel
LA FUNDACIÓ PARE MANEL I EL ZOO RECULLEN JOGUINES PER A AQUESTES FESTES
Aquestes Festes, del 22 de desembre al 3 de gener, tots els nens que portin una joguina nova podran entrar gratuïtament al Zoo. Aprofita-ho per convidar un amic! La Fundació Pare Manel ajudarà els Reis Mags a distribuir totes les joguines que recollim entre famílies amb pocs recursos de Barcelona i centres penitenciaris. I els nens que ho vulguin, també ens poden deixar les seves cartes i les farem arribar als Reis!

COMPRA ELS TEUS REGALS ZOOLIDARIS A www.zoobarcelona.cat
Ajuntament de Barcelona