1 d’octubre del 2013

La guerra al món Ibèric

Com cada any, el primer dissabte i diumenge d'octubre a Ca n'Oliver celebrem el Cap de Setmana Ibèric, una cita ineludible per descobrir i experimentar d’una manera lúdica i divertida la cultura ibèrica. Com cada any la festa gira al voltant d’un tema específic, en aquesta ocasió és “La Guerra al món ibèric”. Al Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver fem jornada de portes obertes i s'han preparat, en col.laboració amb el CRAC, tot un seguit d’activitats al voltant d’aquest tema.
Dissabte 5 d'octubre farem dues activitats al jaciment: al matí una visita teatralitzada i a la tarda una visita guiada pel director de les excavacions. Ambdues giraran al voltant de la guerra a Ca n’Oliver, però amb dues visions diferents: la dels ibers i la dels arqueòlegs.
Diumenge 6 d'octubre és festa grossa i hi haurà moltes activitats:
. Tallers per a infants: els nens i nenes faran els seus escuts i estandards
. Taller per a tothom: els participants participaran en la simulació d’una batalla
. Diferents visites guiades: a l'exposició permanent, a l'exposició "Medicina en l'època romana"  i als espais amagats del Museu
        . Comunicació amb miralls amb els poblats laietans de Santa Coloma i Montcada.
 
 
A part d'aquestes activitats també hi haurà una demostració de tenyir i teixir (si us agrada, aquest any es fa un curs a l'Ateneu).
 
A més, la Colla de Diables de Cerdanyola també participaran a la festa: muntaran una parada per recollir fons per a un projecte molt interessant, fer una bèstia de foc inspirada en l’ocell de Ca n’Oliver, motiu que ja porten a les capes.
 
 
Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada