7 de novembre del 2013

Mercat Solidari

Benvolgudes famílies,
 
Des de 1998 ADIA treballa amb l’objectiu de disminuir la desnutrició que pateixen els infants de 0 a 5 anys i la mortalitat associada a aquesta a la regió del Tigray, Etiòpia. Per assolir aquest objectiu es duen a terme diferents projectes de suport alimentari i d’increment de les capacitats locals. Aquestes darreres inclouen formacions i programes de desenvolupament local amb la finalitat de transformar el problema estructural i preveure futures situacions de risc dels infants. www.adia-ong.org

Per aquesta causa, l’ONG ADIA amb la col·laboració de la LLAR D’INFANTS BON DIA organitzem la quarta edició del mercat solidari. Creiem que aquesta activitat fa viure en primera persona valors com la solidaritat, l’esforç i l’altruisme. Valors importantíssims per a un bon desenvolupament personal i social de cara l’educació dels infants.

Plantejament de l’activitat:
Dies 4, 5, 6, 7, i 12 de novembre de 13:00h a 17:30h: Recollida de roba i calçat infantil, joguines i contes de segona mà en molt bon estat. El centre de recollida és la Llar d’Infants Bon Dia. www.llardinfantsbondia.com (C/Ample, 49 - Passatge Maria Lluïsa 62)

Ens portareu la roba, les joguines i contes classificats per preus en bosses de plàstic:

Roba i joguines: 2€, 4€, 6€ i 8€

Contes: 2€ i 4€

L’equip de treball s’encarregarà de marcar la roba i les joguines individualment amb gomets que correspondran al preu indicat.

Si hi ha roba o calçat que l’equip cregui que no està en condicions òptimes per vendre les portarà als contenidors de reciclatge. Així mateix, el que no es vengui aquell dia es donarà a una altra entitat de caire social.

Novetat!!

Aquest any contem amb la donació de gairebé 400 peces de roba de 1ª mà de BETWEEN BCN del dissenyador català Danniel Brunni que es posaran a la venda al nostre mercat. Aquestes peces es posaran a la venda als preus de 5,10 i 15 €.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada