21 d’abril del 2015

Excursió al CRAM

Ja fa uns dies que l'AMPA va organitzar una sortida al CRAM, una fundació per a la conservació i recuperació d'animals marins, i aquest passat diumenge 19/04/15 es va dur a terme.

Entre d'altres coses ens van explicar les diferències entre un tauró i un dofí, vam aprendre quines eren les espècies de taurons i tortugues més freqüents a la costa catalana, vam veure com es una tortuga per dins i vam conèixer a la Chupi, una tortuga babau que va arribar ferida i amb problemes per haver-se empassat un pal de chupa-chups, la van recuperar i la van tornar al mar, al temps va tornar a aparèixer ferida per haver-se empassat un ham. Ara s'esta recuperant de nou.
Com a activitat divertida vam fer un simulacre de com s'actua quan es troba un dofí barat a la platja. Vàrem participar grans i petits, avisem a emergències i al CRAM, temperatura, analítica, remullar-lo, tapar-lo amb tovallola, veure el sexe, donar-li medicació i aliment, traslladar-lo en llitera, i poar-lo a l'ambulància especial per animals marins.

Una experiència molt interesant.

Vam fer moltíssimes fotografies de les que us deixem un enllaç per a que pugueu veure-les i descarregar les que més us agradin.

Imatges 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada