12 de setembre del 2021

Benvinguda al nou curs!!!!


Benvolgudes famílies,


des de l’Associació de Famílies de l’Escola les Fontetes us donem la benvinguda al nou curs escolar!

Tot i les dificultats, esperem que la canalla, el personal del centre educatiu i les famílies podem gaudir de les classes, les activitats extraescolars, l’estona de l’acollida i del menjador, i tot el temps que passem a l’escola i al seu voltant!

 



Com sempre, l’AFA ofereix els serveis d’ACOLLIDA MATINAL i de MENJADOR i una sèrie d’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS. A més a més, fem compra conjunta dels QUADERNS ESCOLARS i organitzem festes i altres activitats per a tota la comunitat educativa.

I, com sempre, seguim lluitant per una educació de qualitat, més inclusiva i democràtica!

Per tot això, és essencial que totes les famílies participin segons les seves actituds i disponibilitat, per tant us convidem a sumar-vos a l’AFA! Aquí teniu el full d’adhesió, on també trobareu el número de compte per pagar la quota anual. Aquest full s’ha de retornar imprès al despatx de l’AFA o a la secretaria de l’escola, o en format electrònic a l’adreça de correu electrònic de l’AFA (veure més avall).

Recordeu que ens podeu llegir al nostre bloc: https://lesfontetesamparevista.blogspot.com/ i ens trobeu al correu electrònic ampa.lesfontetes@hotmail.com i al telèfon 644 44 34 15.

I ens podeu seguir a les xarxes socials:

Twitter @Afa_Fontetes
Facebook: AFA Les Fontetes
Instagram: afa_fontetes

 

Bon curs 2021-22, salut i ànims!

Junta de l’AFA Les Fontetes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada