20 de març del 2018

                       


                 Avui dimarts 20 de març arriba el darrer programa d'aquest segon trimestre de "El Vallès Educa" a Canal Terrassa (21:30) i Vallès Oriental TV (21:00) i ens prenem un descans de dues setmanes per agafar forces i encarar el darrer trimestre.

Al primer reportatge anirem fins a l'Escola Can Serra de Barberà del Vallès per veure com professors i famílies realitzen la segona edició del Bricoescola. Una activitat que va tenir molt d'èxit en la seva primera edició i que tota la comunitat educativa va tenir moltes ganes de repetir tot i l'organització complexa que té.

Al segon reportatge ens vam apropar a l'Escola Amadeu Vives de Sabadell per visitar amb els alumnes de cicle infantil la Deixalleria Mòbil del Consorci de Residus del Vallès Occidental. Una jornada que ens vol mostrar com d'important és fer aquestes activitats amb els petits de l'escola.

Tancarem el programa visitant l'Escola Els Cingles de l'Ametlla del Vallès per conèixer el projecte Deixem Empremta que realitzen els alumnes de sisè. Parlarem d'educació artística, visual i plàstica i de com es preparen als alumnes emocionalment per la seva marxa de l'escola. I també parlem de les emocions dels i les mestres. Pensem que molts docents se sentiran identificats amb el que expliquen les mestres i els mestres de l'escola Els Cingles.

Gràcies i ens retrobem al tercer trimestre.
 
Ramon Burgués i Roa.
Director. El Vallès Educa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada