6 de març del 2018



Tornem a posar-nos en marxa per parlar d'educació

Després d'una setmana de descans, avui 6 de març, arriba un nou programa de "El Vallès Educa" a Canal Terrassa (21:00) i a Vallès Oriental TV (21:30) on podrem conèixer tres noves pràctiques educatives molt interessants.

Obrirem el programa a Terrassa on visitarem tres instituts de la ciutat per conèixer el projecte Basket Beat que promociona l'Ajuntament. Amb aquest programa que dura tot el curs es busca, a través d'una pilota de bàsquet, el ritme i la música, treballar la cohesió de grup i els valors en grups d'alta complexitat.


Al segon reportatge anirem fins a La Roca del Vallès per celebrar, amb l'Escola Mogent, l'English Day. Una jornada que celebren molts centres educatius i que promociona l'anglès com a llengua vehicular. L'activitat de l'escola Mogent és molt interessant, ja que per un dia converteix l'escola en un plató de televisió on tots els alumnes fan representacions en directe i, com no podia ser d'altra manera, en anglès.

I tancarem el programa a l'Espai Tolrà de Castellar del Vallès per participar del Fòrum de Jardineria organitzat pel Gremi de Jardineria, l'Ajuntament i l'Institut Castellar. A més, la jornada acull la competició CatSkills de la branca educativa. A més, l'organització ha estat tot un repte per l'institut sent de recent creació en la branca agrària.

Moltes gràcies per continuar confiant amb nosaltres i per l'atenció que ens presteu.
 
Ramon Burgués i Roa.
Director. El Vallès Educa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada