29 de maig del 2018


"EL Vallès Educa"

 Avui dimarts 29 de maig arriba un nou programa de "EL Vallès Educa" a Canal Terrassa (21:00) i a Vallès Oriental TV (21:30) on mostrarem tres noves experiències educatives als centres educatius del Vallès.
 
Iniciarem el programa visitant el Casal de Joves de Badia del Vallès per conèixer el projecte Transitar que impulsa la Diputació de Barcelona. Participarem d'unes dinàmiques que tenen com a objectiu ser l'inici de la creació d'una exposició sobre orientació. I per fer-ho, es vol comptar amb l'experiència de la població per oferir una informació vivencial i que tothom si senti identificat.
 
Al segon reportatge tornarem a l'Escola Montessori de Rubí per veure la seva festa del Ball de Gitanes que completa el projecte Dansa a l'Escola que impulsa l'Ajuntament. Una jornada festiva i participativa que busca la cohesió del centre educatiu a través de la cultura popular i es converteix en un dia molt especial per a l'escola.
 
I tancarem el programa visitant per primer cop Sant Antoni de Vilamajor. Concretament, visitem l'Escola Joan Casas per veure com organitzen una setmana matemàtica. Amb aquesta activitat es busca oferir aquesta matèria des d'un punt de vista diferent i atractiu a ulls de l'Infant, consolidant un canvi metodològic que s'està estenent a molts centres educatius.
 
Agrair-vos l'atenció prestada.
 
 
Ramon Burgués i Roa.
El Vallès Educa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada