8 de maig del 2018

HISTÒRIA I TRADICIONS ALS CASALS DEL MUSEU


El Museu d'Història de Cerdanyola us tornem a oferir uns casals d’estiu amb dues temàtiques diferents, una per al torn de juny - juliol i l’altra per al setembre. Els dos casals estan dirigits a infants d’entre 6 i 10 anys i l’horari serà de 9h a 13h, amb opció d’acollida al matí (8h - 9h) i al migdia (13h - 15h) al preu d’1 € l’hora.

Viatjant per la història és la proposta pel casal del 25 de juny al 6 de juliol al Museu de Ca n'Oliver. Aquest casal està plantejat com un viatge a través del temps, des dels l'època dels dinosaures fins avui. Carregats amb un bagul que aniran omplint durant el seu viatge, les nenes i els nens visitaran cada dia una època històrica en un espai diferent (les exposicions del Museu, el poblat de Ca n'Oliver, l'església de Sant Iscle i la masia de Can Coll). A través de les explicacions, l'observació i els tallers els infants descobriran la vida quotidiana dels homes i les dones del passat. El preu és de 100 € i el termini d’inscripció finalitza el 17 de juny.

Anem de Festa!  és la proposta pel casal que es durà a terme entre el 3 i el 7 de setembre al jardí del Museu Ca n'Ortadó. Aquest casals està plantejat com un treball de descoberta dels grups de cultura tradicional de Cerdanyola (Diables, geganters, castellers i dansaires) que seran els protagonistes dels casals. A través de les històries, dels jocs, els contes i els tallers, les nenes i els nens descobriran l'origen, el vestuari o els balls d'aquests personatges fantàstics de Cerdanyola i prepararan la seva pròpia Festa Major per al darrer dia. El preu és de 50 € i les inscripcions per aquest casal es poden fer fins el 20 de juliol.

Inscripcions
Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver (carrer de València, 19)
935 804 500

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada