15 de maig del 2018


 ---EL VALLÈS EDUCA---

 Avui dimarts 15 de maig arriba un nou episodi de "El Vallès Educa" a Canal Terrassa (21:00) i a Vallès Oriental TV (21:30) amb un viatge per les tres etapes educatives principals del nostre sistema educatiu.
 
Al primer reportatge parlarem de com establir uns bons fonaments educatius amb  els primers aprenentatges. I per fer-ho visitarem les dues escoles Bressol Municipal de Castellar del Vallès. I exposarem una de les claus educatives en l'etapa 0-3, la creació d'un vincle entre l'Infant i l'educadora, part imprescindible per poder desenvolupar els aprenentatges.
 
Al segon reportatge passarem a la primària. Concretament, visitarem l'escola Rivo Rubeo de Rubí per veure com l'Ajuntament ha proposat a les escoles del municipi una activitat molt novedosa i atractiva pels infants: un Scape Room mediambiental. El motor del taller, el repte educatiu per poder sortir del gimnàs amb èxit en el temps determinat.
 
I tancarem el programa anant fins a Caldes de Montbui per veure com 4 centres del Vallès Oriental s'han ajuntat per realitzar un concurs amb el francès com a llengua vehicular. I aprofitarem aquesta activitat per explicar-la com ha funcionat, com s'ha organitzat el dia a través d'un Grup de Treball de les professores i per saber en quina situació està la llengua francesa als centres de secundària.
 
Com sempre, us agraïm l'atenció prestada.
 
Ramon Burgués i Roa
Director. El Vallès Educa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada